Najboljše Spletne Strani

Najboljše spletne strani 2019

Vsake toliko časa naletim na spletno stran, ki me resnično pritegne. Torej, našel sem jih 10, ki jih v tej objavi delim z vami. Te spletne strani premikajo meje in vsebujejo načine, ki jih doslej na spletu še nismo videli. Ne glede na to, ali gre za estetiko oblikovanja, uporabnost, interaktivnost, zvočno zasnovo ali vrednost, ki jo ponuja spletno mesto, je vsaka od njih mojstrovina v svoji panogi in nekaj, kar navdihne.

Ni presenetljivo, da obstajajo številne organizacije, ki poudarjajo ta spletna mesta in prispevke, ki jih prispevajo k spletu. Za pomoč pri oblikovanju najbolj navdihujočih dizajnov, sem zbrala 21 nagrajencev, ki so se prebili skozi številne ključne nagrade – vključno z Awwwards, UX Awards, The Webby Awards, SiteInspire, Best Website Gallery in FWA.

Kliknite spodnje povezave, da skočite na skupino modelov spletnih mest, ki so jo v zadnjih letih zdrobili: Najboljše spletne strani iz leta 2016

Pod tem seznamom sem našel še šest spletnih mest, katerih zasnove domače strani so preprosto hladne in vredne učenja.

Ko brskate po seznamu, se zavedajte, da vsaka spletna stran odlikuje na svoj način in si prizadeva služiti edinstvenemu namenu. Medtem ko je lahko eno mesto odličen primer vizualnega oblikovanja, je lahko še en odličen primer interaktivnosti. To pomeni, da niso vse te spletne strani “pretvorni stroji” ali načrti, ki jih lahko preprosto kopirate na svoje spletno mesto.

Namesto tega so odlični načini, kako pridobiti navdih za oblikovanje spletnih strani in videti vrhunsko trženje, ki se dogaja na različnih koncih spleta.