seo optimizacija

Kako optimizirati spletno stran

Ta razdelek naše spletne strani je tukaj, da vam pomaga izvedeti vse, kar želite o SEO. Če ste popolnoma novi v temi, začnite na samem začetku in preberite Vodnik za začetnike za SEO . Če potrebujete nasvet o določeni temi, kopajte kjerkoli vam ustreza.

Tukaj je splošni pregled:

Gradimo SEO prijazno spletno stran

Ko ste pripravljeni, da začnete hoditi, da SEO hodi, je čas, da se uporabljajo teh tehnik SEO na spletno stran, ali je čisto nov ali star, ki ga izboljšujete.

Te strani vam bodo pomagale, da začnete z vsem, od izbire SEO-prijaznega domenskega imena do najboljših praks za notranje povezave .

Vsebina in z njimi povezana oznaka

Spletna stran ni res spletno mesto, dokler ne dobite vsebine. Toda SEO za vsebino ima dovolj specifičnih spremenljivk, ki smo ji dali svoj oddelek. Začnite tukaj, če vas zanima raziskava ključnih besed, kako napisati SEO prijazno kopijo in vrsto oznake, ki pomaga iskalnikom razumeti, kaj je vaša vsebina.

Teme na spletnem mestu

Na temo spletnega mesta ste se že veliko naučili, tako da preberete vsebino in povezane oznake. Zdaj je čas, da dobite tehnične informacije o robots.txt .

Povezane teme

Kopajte globoko v vse, kar ste kdaj potrebovali, da veste o povezavah iz sidrnega besedila v preusmeritev. Preberite to serijo strani, da bi razumeli, kako in kdaj uporabiti nofollow in ali so gostujoči blogi dejansko mrtvi. Če ste bolj v povezavo stavbe strani stvari (delo za izboljšanje uvrstitve na vašem spletnem mestu, ki ga zaslužijo povezave), pojdite naravnost v Začetnik’s Guide to Link Building .

Druga optimizacija

Čestitamo! Ste obvladali ins in outs dnevnega SEO in so zdaj pripravljeni za nekatere napredne teme. Prepričajte se, da ima promet, ki ga je mogoče, najlažji možni čas za pretvorbo z optimizacijo menjalnega tečaja (CRO) , nato pa pojdite na mikro ravni z lokalnim SEO ali pa vzemite globalno spletno mesto z mednarodnim SEO .

Razvoj SEO

Algoritmi iskalnikov se pogosto spreminjajo in SEO taktike se razvijajo kot odziv na te spremembe. Torej, če nekdo vam ponuja SEO nasvete, ki se ne počutijo povsem prav, preverite s posebno stranjo teme.

Pojdite naprej in povprašajte za ceno optimizacije spletne strani.