skladiščnik gradbenega materiala

Opis delovnega mesta skladiščnika na gradbišču, ključne naloge in odgovornosti

Skladiščniki na gradbiščih zagotavljajo, da so vsa oprema in gradbeni material varni in dobro vzdrževani.

Opis delovnega mesta skladiščnika na gradbišču, ključne naloge in odgovornosti:

  1. Ta objava vsebuje izčrpne informacije o opisu delovnega mesta skladiščnika na gradbišču, da se boste lažje naučili, kaj počnejo.
  2. Izpostavlja ključne dolžnosti, naloge in odgovornosti, ki običajno sestavljajo opis dela skladiščnika na gradbišču v večini podjetij.
  3. Predstavlja tudi glavne zahteve zaposlovalcev/delodajalcev za vsakogar, ki išče vlogo skladiščnika na gradbišču, da bi se lahko zaposlil.

Berite naprej, če želite izboljšati svoje znanje o karieri skladiščnika na gradbišču.

Kaj počne skladiščnik na gradbišču?

Gradbiščni skladiščnik je odgovoren za vzdrževanje zalog, delovanje računovodskega sistema, vodenje evidence inventarja, pripravo naročil materiala ter sprejemanje, pregledovanje in shranjevanje zalog, izplačanih na delovnih nalogih in prenosih materiala.

Z drugimi besedami, opis delovnega mesta skladiščnika na gradbišču vključuje nadzor in upravljanje gradbišča ter zagotavljanje, da so orodja, oprema in številni drugi materiali, ki se uporabljajo pri gradbenem projektu, varni, varni, dobro vzdrževani in dobro vodeni.

Gradbiščni skladiščnik je organiziran in v podrobnosti usmerjen posameznik, ki ima ključno vlogo pri zagotavljanju pravilne nege, vzdrževanja in upravljanja z vsemi zalogami in opremo gradbišča, vključno z naročanjem, prevzemom in upravljanjem zalog.

Pri opravljanju svojih nalog zagotavljanja, da so vsa orodja in oprema, ki se uporabljajo pri gradbenem projektu, varna in varna, se od skladiščnika pričakuje, da nadzira vse delovne aktivnosti delavcev in/ali delavcev, izvajalcev, podizvajalcev, prodajalcev, in več drugih oseb, povezanih z gradbiščem, saj bo to pripomoglo k izboljšanju rednih pregledov delovanja.

On/ona je lahko tudi odgovoren za pomoč gradbenemu projektu pri doseganju njegovih finančnih ciljev, kar lahko vključuje izvajanje nalog, kot so priprava proračunov, analiza izdatkov, vrednotenje količine dostavljenega blaga v primerjavi s količino porabljenega blaga itd.

Skladiščnik na gradbišču mora tudi zagotoviti, da učinkovito in uspešno vzdržuje zaloge skladišča na gradbišču, kar lahko vključuje izvajanje nalog, kot je zagotavljanje pravočasnih dobav, spremljanje štetja zalog in zagotavljanje, da so le-te točne in vedno ustrezno založene.

Vloga skladiščnika na gradbišču je najbolj primerna za posameznike, ki imajo določene veščine in lastnosti, ki so potrebne za povečanje učinkovitosti, uspešnosti in produktivnosti pri delu.

Nekatere od zahtevanih spretnosti in lastnosti, ki so potrebne za uspeh pri opravljanju nalog in odgovornosti skladiščnika na gradbišču, vključujejo posebno pozornost do detajlov, finančno pronicljivost, dobro razvite ustne in pisne komunikacijske sposobnosti, odlične vodstvene sposobnosti, dobre medosebne spretnosti, dostojne matematične sposobnosti. in dobre sposobnosti upravljanja časa.

Kar zadeva akademske kvalifikacije, delovna vloga/položaj skladiščnika na gradbišču ne zahteva nujno formalne izobrazbe do višje stopnje.

Vendar pa lahko nekateri delodajalci zahtevajo najmanj srednješolsko diplomo. Nekateri delodajalci imajo prednost tudi za kandidate z večletnimi delovnimi izkušnjami.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.