postelje

5 nasvetov pri nakupu postelje

Tretjino svojega življenja preživite v postelji, kar pomeni, da je ključnega pomena, da tudi veliko časa porabite za izbiro prave posetlje. Napačna postelja lahko privede do vnetih mišic, težav s hrbtom in pomanjkanja spanja. Boljši nočni spanec v boljši postelji lahko vse polepša, zato si oglejte naših 5 korakov za izbiro prave postelje za vaš dom in vaše potrebe.

1. Obiščite nekaj trgovin
Ne morete zares dobiti dovolj dobre slike postelje, če jo preprosto vidite na zaslonu. Obisk nekaj različnih trgovin vam omogoča, da preizkusite različne sloge, oblike in modele, ki ustrezajo vaši sobi in vašim potrebam.

2. Ne glejte samo na izgled, lezite nanjo
Bistveno je, da posteljo vedno preizkusite, preden jo kupite tako, kot bi preizkusili dvosed. Vsi smo si različni in ena postelja ni narejena za vsakogar. Potrebe ljudi po podpori se bodo razlikovale glede na njihovo težo in obliko, zato morate biti pri svoji odločitvi resnično udobni.

3. Izberite posteljo skupaj
Če si boste delili posteljo, jo morate izbrati skupaj s partnerjem. Tako lahko ležite na njej in se prepričajte, da je dovolj velika in dovolj udobna za oba.

4. Razmislite o velikosti sobe
Vedno je treba upoštevati skupno velikost spalnice. Če je spalnica premajhna, masivna postelja ne bo za vas. Za pravilno sprostitev morate imeti dovolj prostora okoli postelje. Če izboljšujete večnamenski prostor, upoštevajte, da kavč ležišč ponuja več življenjskega prostora, ko na njih ne spite. In če niste povsem prepričani, kakšen kavč posteljo potrebujete, najprej preglejte naš vodič o kavč posteljah .

5. Izkoristite prostor s posteljami za shranjevanje
Če nimate prostora za veliko omaro ali ne veste, kam naj odložite svoje rezervne rjuhe, potem razmislite o otomanski postelji . Dali vam bodo veliko dodatnega prostora za shranjevanje stvari na enostaven in priročen način.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.